Plaagdierbestrijding particulieren

Heeft u last van plaagdieren in of rondom uw woning? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vakkundig geholpen worden met een effectieve bestrijding om verdere schade te voorkomen.

Wij bestrijden:

 

Wij lossen uw dierplaag probleem op verantwoorde wijze op:

Vrijblijvende prijsopgave: Wij geven u altijd eerst een vrijblijvende offerte/prijsopgave om uw plaagdier probleem op te lossen.

Effectieve en duurzame oplossing: Tijdens een eerste afspraak brengen wij het probleem in kaart en adviseren wij u over de betreffende de meest effectieve en milieuvriendelijke bestrijding. Bepaalde bestrijdingen kunnen wij direct uitvoeren.

Wij bestrijden uw probleem op een milieu- en diervriendelijke werkwijze. Wij maken hierbij gebruik van de meest innovatieve technologieën. Na de bestrijding geven uw u praktisch preventie advies om eventuele herhaling te voorkomen. Gewaarborgde kwaliteit met een persoonlijke aanpak: Wij onderscheiden ons door te werken met een klein team van volledig gecertificeerde, ervaren en betrokken professionals.

Heeft u last van plaagdieren in/rondom uw woning?
Dierplaag Control is direct bereikbaar - bel 0546 563017 / 06 55372286 voor een gratis, vrijblijvend adviesgesprek met onze ervaren professionals

Wij onderscheiden ons door te opereren in een kleinschalig, flexibel team

met korte communicatie lijnen en een menselijke maat.

Henk

Anna

Machiel

Sinette

Dierplaag Control

Preventie en Bestrijding van ongedierte
Oude Hoevenweg 103
7671 PL Vriezenveen

0546 563 017 / 0655 372 286