Ratten bestrijding

Het is niet bekend hoeveel ratten er in Nederland zijn, maar in Nederland kent men hoofdzakelijk de bruine rat, zwarte rat, muskusrat en de woelrat. In aantallen zijn de bruine en zwarte rat het meest voorkomend in Nederland.

Wanneer de rat niet wordt bestreden en de leefomgeving optimaal is, zal het dier zich snel voortplanten. Een rat kan zich om de 4 tot 8 weken voortplanten, waarbij ze 4 tot 6 jongen krijgt. De jonge ratten zijn na  2 maanden geslachtsrijp en kunnen zich dan ook voortplanten. Kortom, een kleine populatie van ratten kan zeer snel een echte overlast voor u worden.

Dierplaag Control bestrijdt ratten op verschillende manieren. Na het eerste overleg met u gaan we over tot het verkennen van de locatie waar de overlast van ratten plaats vindt. De locatie is zeer van belang om de juiste bestrijding te bepalen. Bij de bestrijding werken wij met lokaas die duurzaam, effectief en bovenal diervriendelijk voor huisdieren.

De Nederlandse overheid heeft bepaald dat er gebruik gemaakt mag worden van rattengif welke is goedgekeurd door het Ctgb (college voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden). Bovendien heeft zij in 2014 bepaald dat dat dit gif alleen nog maar gebruikt mag worden door professionals.

Dierplaag Control is voor u de professional bij het bestrijden van ratten.

Meer weten over Ratten bestrijding? Kijk ook eens op onze website rattenbestrijding Twente.

https://www.rattenbestrijding-twente.nl

Terug naar plaagdierbestrijding bedrijven

Terug naar plaagdierbestrijding particulier

Wij onderscheiden ons door te opereren in een kleinschalig, flexibel team

met korte communicatie lijnen en een menselijke maat.

Henk

Anna

Machiel

Sinette

Dierplaag Control

Preventie en Bestrijding van ongedierte
Oude Hoevenweg 103
7671 PL Vriezenveen

0546 563 017 / 0655 372 286