Plaagdierbestrijding bedrijven

Voor uw bedrijfsvoering is het van grootste belang dat u gevrijwaard blijft van ongedierte, om gezondheidsrisico’s voor uw klanten en medewerkers en schade aan uw bedrijfspanden, uw voorraden en inventaris en uw bedrijfsimago te voorkomen.
Efficiënte plaagdierpreventie en ongediertebestrijding is dan ook van cruciaal belang voor de bedrijfshygiëne van uw bedrijf of instelling.

Dierplaag Control is gespecialiseerd in de preventie en beheersing van plaagdieren bij bedrijven en instellingen in geselecteerde branches:

Horeca
 

Wij ontzorgen onze klanten waar het gaat om de aanpak van plaagdieren. Onze werkwijze is gebaseerd op Integrated Pest Management (IPM):

Vrijblijvende kennismaking en risicoanalyse: Tijdens een eerste, vrijblijvende afspraak inspecteren wij uw pand. Hierbij brengen wij de risico’s, die aanwezig zijn om een plaagdierprobleem te veroorzaken, in kaart en analyseren wij uw eventueel reeds aanwezige plaagdieren probleem. Tevens brengen wij potentiële hygiënische, bedrijfsmatige en bouwkundige onvolkomenheden in kaart.

Deze rapportage, voorzien van duidelijke foto’s, bevat een omschrijving van alle tekortkomingen, aanbevelingen en overige te ondernemen acties.

Effectieve, structurele oplossing op maat: Aan de hand van de risicoanalyse stellen wij voor u een duurzaam beheersingsplan op maat op:

Gegarandeerd resultaat tegen een vaste prijs:

Digitale, real-time rapportage: De initiële bestrijding en periodieke inspecties worden vastgelegd in een digitaal logboek, Dierplaag Control-online dat u via een persoonlijke log-in real-time kunt inzien. Naast de inspecties wordt het signaleringssysteem op gedetailleerd niveau weergegeven; alle beheersingsmiddelen zoals vliegenlampen en lokaasdozen zijn weergegeven op plattegronden, en van alle gebruikte bestrijdingsmiddelen zijn informatiebladen aanwezig.

Van elk bezoek ontvangt u een uitgebreide rapportage. Deze geeft u volledig inzicht in de aanwezigheid van ongedierte en risico’s binnen uw bedrijf en voldoet aan de richtlijnen zoals deze gelden voor de interne en externe bedrijfshygiëne audits zoals HACCP en AIB.

Gewaarborgde kwaliteit met een persoonlijke aanpak: Wij onderscheiden ons door te werken met een klein, flexibel team van volledig gecertificeerde en ervaren professionals, korte communicatielijnen en een vaste, betrokken servicemedewerker voor uw bedrijf.

Nieuw! Totaal oplossing bedrijfshygiëne

Dierplaag Control heeft een unieke samenwerking met Wessels schoonmaakdiensten. Zo bieden we bedrijven de mogelijkheid om de hele bedrijfshygiëne in één pakket onder te brengen [Lees verder]

Heeft u last van plaagdieren in/rondom uw bedrijfspand? Bel Dierplaag Control 0546 563017 voor een vrijblijvend, gratis adviesgesprek met onze ervaren professionals

Wij onderscheiden ons door te opereren in een kleinschalig, flexibel team

met korte communicatie lijnen en een menselijke maat.

Henk

Anna

Machiel

Sinette

Dierplaag Control

Preventie en Bestrijding van ongedierte
Oude Hoevenweg 103
7671 PL Vriezenveen

0546 563 017 / 0655 372 286