Bedrijfshygiëne  Agrarische Sector

Plaagdieren brengen ziektekiemen mee en vormen een gevaar voor u, uw werknemers, uw veestapel en/of gewassen. Teven kunnen ze schade toebrengen aan de voervoorraad, stallen en overige bedrijfsgebouwen. Efficiënte plaagdierpreventie en ongediertebestrijding is dan ook van cruciaal belang voor de bedrijfshygiëne van uw agrarisch bedrijf.

Dierplaag Control heeft de benodigde expertise en jarenlange ervaring in bestrijding en preventie van plaagdieren in de agrarische sector. Wij werken conform de geldende richtlijnen en zijn al jarenlang vaste partner in bedrijfshygiëne bij een groot aantal agrarische bedrijven in Twente en Salland.

Service overeenkomsten - met een groot aantal bedrijven en instellingen hebben wij service overeenkomsten gesloten waarbij de preventie en bestrijding geheel op de instelling zijn afgestemd. Al naar gelang de behoefte en situatie voeren wij periodieke inspecties uit die real-time worden vastgelegd in een online logboek dat de klant real-time kan inzien.

Ook voor u kunnen wij een passend, compleet bestrijdings- en preventieplan maken, inclusief real-time verslaglegging waarbij de bedrijfshygiëne van uw bedrijf/instelling gewaarborgd is.

Terug naar plaagdierbestrijding bedrijven

Wij onderscheiden ons door te opereren in een kleinschalig, flexibel team

met korte communicatie lijnen en een menselijke maat.

Henk

Anna

Machiel

Sinette

Dierplaag Control

Preventie en Bestrijding van ongedierte
Oude Hoevenweg 103
7671 PL Vriezenveen

0546 563 017 / 0655 372 286