Disclaimer en Privacy

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.dierplaagcontrol.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Dierplaag Control. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Dierplaag Control is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te hergebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Dierplaag Control.

Indien van toepassing:

Dierplaag Control streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www. dierplaagcontrol.nl op deze pagina.
Privacy

Gebruik van uw gegevens

Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Deze gegevens kunnen persoonsgegevens zijn. Voorbeelden wanneer wij vragen naar persoonsgegevens zijn:

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

Bewaartermijnen

Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de, in dit privacy- en cookiebeleid, beschreven doeleinden, tenzij dat nodig is op grond van een wettelijke verplichting. Voor het bewaren van uw gegevens hanteren wij de wettelijk verplichte fiscale bewaartermijn van 7 jaar.

Beveiliging

Om misbruik van uw persoonsgegevens en ongeautoriseerde toegang tot deze gegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen.

Verstrekking aan derden

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Aanpassen van uw gegevens

U kunt uw klantgegevens inzien en aanpassen via onze klantenpagina of per e-mail doorgeven. Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens. Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.

Cookies en webstatistieken

www.dierplaagcontrol.nl maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan Dierplaag Control haar website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookiebeleid

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacy- en cookiebeleid. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om ons privacy- en cookiebeleid geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waar kunt u terecht voor vragen en verzoeken?

Als u vragen of verzoeken heeft over ons privacy- en cookiebeleid van deze website dan kunt u contact opnemen met ons.

Other Copyrights
Icon made by Freepik from www.flaticon.com is licensed under CC BY 3.0
Stockphoto's by: FreepikMorguefile and Freeimages

reCAPTCHA
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij onderscheiden ons door te opereren in een kleinschalig, flexibel team

met korte communicatie lijnen en een menselijke maat.

Henk

Machiel

Sinette

Jan

Dierplaag Control

Preventie en Bestrijding van ongedierte
Oude Hoevenweg 103
7671 PL Vriezenveen

0546 563 017 / 0655 372 286