Samenwerking Dierplaag Control met Wessels schoonmaakdiensten

Het platform voor een schoon bedrijf

Door de samenwerking tussen Dierplaag Control en Wessels schoonmaakdiensten bieden we bedrijven de mogelijkheid om de hele bedrijfshygiëne in één pakket onder te brengen bij Wessels schoonmaakdiensten. Wessels verzorgt de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, daarbij sluit Dierplaag Control aan voor de preventie en bestrijding van plaagdieren.

Hygiëne is in alle branches belangrijk. Daarom zorgt de samenwerking tussen Dierplaag Control  en Wessels schoonmaakdiensten voor een schoon bedrijf op alle vlakken. Daar hoort ook bij dat je bedrijf gevrijwaard blijft van plaagdieren.
Wessels schoonmaakdiensten is een bedrijf met duidelijke communicatie, korte lijntjes en goede relaties met zowel  klanten als medewerkers. Met elke klant wordt besproken wat de schoonmaakwensen zijn en aan de hand van die wensen wordt een schoonmaakschema opgesteld. Zo weet jij wat er schoon gemaakt wordt en wanneer dat gebeurt.

Daarbij lost Dierplaag Control op een effectieve en structurele manier een plaagdierprobleem op en/of voorkomt dat plaagdierproblemen ontstaan. Onze werkwijze is gebaseerd op IPM, dus we werken milieu- en diervriendelijk. Deze werkwijze voldoet aan de richtlijnen zoals deze gelden voor de interne en externe bedrijfshygiëne audits zoals HACCP en AIB.

Doordat we werken met gecertificeerde en ervaren professionals kunnen we continuïteit waarborgen en proactief een oplossing op maat aanbieden. Ook de prijs voor een serviceovereenkomst wordt op maat bepaald. We hebben geen overheadkosten en zijn een regionale partij die snel ter plaatse kan zijn, waardoor de kosten beperkt blijven.

Het voorkomen en de bestrijding van plaagdieren kan als onderdeel worden opgenomen in je totale schoonmaakpakket. Zo heb je één factuur voor alle schoonmaakdiensten. Handig toch?!

Wil je meer weten over een totaalpakket aan schoonmaakdiensten of over het bestrijden en voorkomen van plaagdieren? Neem dan contact met ons op.

Terug naar plaagdierbestrijding bedrijven

Wij onderscheiden ons door te opereren in een kleinschalig, flexibel team

met korte communicatie lijnen en een menselijke maat.

Henk

Anna

Machiel

Sinette

Dierplaag Control

Preventie en Bestrijding van ongedierte
Oude Hoevenweg 103
7671 PL Vriezenveen

0546 563 017 / 0655 372 286