Bedrijfshygiëne horeca, hotel, restaurant, cafetaria

Plaagdieren zijn niet alleen een bedreiging voor de hygiënestandaards in de horeca, maar ook voor het imago van een café, restaurant of cafetaria. Bovendien brengen ze ziektekiemen mee waardoor ze gevaar vormen voor de gezondheid van uw werknemers en uw klanten. Efficiënte plaagdierpreventie en ongediertebestrijding is dan ook van cruciaal belang voor de bedrijfshygiëne van uw instelling.

Dierplaag Control heeft de benodigde expertise en jarenlange ervaring in bestrijding en preventie van plaagdieren in de horeca, hotel, restaurant, cafetaria. Wij werken conform de in de horeca geldende richtlijnen en zijn al jarenlang vaste partner in bedrijfshygiëne bij een groot aantal bedrijven in de horeca in Twente en Salland.

Service overeenkomsten - met een groot aantal bedrijven en instellingen hebben wij service overeenkomsten gesloten waarbij de preventie en bestrijding geheel op de instelling zijn afgestemd. Al naar gelang de behoefte en situatie voeren wij periodieke inspecties uit die real-time worden vastgelegd in een online logboek dat de klant real-time kan inzien.

Ook voor u kunnen wij een passend, compleet bestrijdings- en preventieplan maken, inclusief real-time verslaglegging waarbij de bedrijfshygiëne van uw bedrijf gewaarborgd is.

Terug naar plaagdierbestrijding bedrijven

Wij onderscheiden ons door te opereren in een kleinschalig, flexibel team

met korte communicatie lijnen en een menselijke maat.

Henk

Anna

Machiel

Sinette

Dierplaag Control

Preventie en Bestrijding van ongedierte
Oude Hoevenweg 103
7671 PL Vriezenveen

0546 563 017 / 0655 372 286