Bedrijfshygiëne Vastgoed / Gebouwbeheer

Waar gewoond en/of gewerkt wordt, horen geen plaagdieren thuis; ze zijn  onhygiënisch en dragen ziektekiemen die de gezondheid bedreigen. Bovendien kunnen zij schade toebrengen aan gebouwen en inventaris. Efficiënte plaagdierpreventie en ongediertebestrijding is dan ook van cruciaal belang voor de bedrijfshygiëne van vastgoed en gebouwen.

Dierplaag Control heeft de benodigde expertise en jarenlange ervaring in bestrijding en preventie van plaagdieren in de vastgoed sector. Wij werken conform de geldende richtlijnen en zijn al jarenlang vaste partner in bedrijfshygiëne bij een groot aantal instellingen in vastgoed en gebouwenbeheer in Twente en Salland.

Service overeenkomsten - met een groot aantal bedrijven en instellingen hebben wij service overeenkomsten gesloten waarbij de preventie en bestrijding geheel op de instelling zijn afgestemd. Al naar gelang de behoefte en situatie voeren wij periodieke inspecties uit die real-time worden vastgelegd in een online logboek dat de klant real-time kan inzien.

Ook voor u kunnen wij een passend, compleet bestrijdings- en preventieplan maken, inclusief real-time verslaglegging waarbij de bedrijfshygiëne van uw bedrijf/instelling gewaarborgd is.

Terug naar plaagdierbestrijding bedrijven

Wij onderscheiden ons door te opereren in een kleinschalig, flexibel team

met korte communicatie lijnen en een menselijke maat.

Henk

Anna

Machiel

Sinette

Dierplaag Control

Preventie en Bestrijding van ongedierte
Oude Hoevenweg 103
7671 PL Vriezenveen

0546 563 017 / 0655 372 286