Wespen overlast / Wespennest bestrijden

De wespen in Twente en Salland zijn voornamelijk de "gewone" wesp en de "Duitse" wesp. De angels van deze wespen hebben geen weerhaken en kunnen zodoende meerdere malen dienst doen, dit in tegenstelling tot de bijen.

Wespen kunnen ter verdediging pijnlijk steken. Een steek is meestal ongevaarlijk, tenzij een steek in een bloedvat plaatsvindt of als iemand overgevoelig is voor de giftige stof histamine en apitoxine. Deze wespennesten kunnen goed door een vakman worden bestreden. Ga niet zelf een wespennest verwijderen! Meerdere wespensteken kunnen gevaarlijk of zelfs dodelijk zijn!

De experts van Dierplaag Control zijn actief in heel Twente om op een verantwoordelijke manier de wespen te bestrijden. Wij zorgen ervoor dat het wespennest onbewoonbaar wordt voor de wespen en geven een 100% seizoensgarantie dat het wespennest welke wij hebben bestreden niet terug gaat komen.

Alle onze wespennest bestrijders beschikken over E.V.M., K.A.D. en V.C.A. Certificaten en staan allemaal onder toezicht van V.R.O.M.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en een afspraak te maken voor het zo snel mogelijk bestrijden van uw wespennest.

Wat moet ik doen na een wespensteek?

Meer weten over wespennest bestrijding? Kijk ook op onze website wespennest-twente.nl.

Wespennest twente

Terug naar plaagdierbestrijding bedrijven

Terug naar plaagdierbestrijding particulier

Wij onderscheiden ons door te opereren in een kleinschalig, flexibel team

met korte communicatie lijnen en een menselijke maat.

Henk

Anna

Machiel

Sinette

Dierplaag Control

Preventie en Bestrijding van ongedierte
Oude Hoevenweg 103
7671 PL Vriezenveen

0546 563 017 / 0655 372 286