Zorg en Horeca Plaagdierbeheersing

Dierplaag Control Vriezenveen

Zorg en Horeca Plaagdierbeheersing

Vrijblijvend Kennis Maken met Dierplaag Control plaagdier beheersing

Ratten resistent tegen gif?

Wij hebben voor u de oplossing! Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze adviseurs hoe de EKO1000 werkt.

Meerjarencontract dierplaagbeheersing

Zorg, horeca en voedingsmiddelenindustrie

Voor uw bedrijfsvoering is het van het grootste belang dat u gevrijwaard blijft van ongedierte om gezondheidsrisico’s en imagoschade te voorkomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld knaagdieren, vliegende en/of kruipende insecten die overlast, schade en gezondheidsrisico’s kunnen veroorzaken. Daarom is het belangrijk hiervoor een deskundige in te schakelen die deze risico’s voor u in kaart brengt en door middel van preventie en beheersing tot een minimum beperkt.

Het is daarom een goed idee eens verder te kijken naar een professional die de preventie en beheersing van dierplagen van binnen en buiten kent. Dierplaag Control is een kleine, flexibele partij die u graag ontzorgt en hieromtrent afspraken met u maakt in een  serviceovereenkomst.

U kunt uit meerdere serviceovereenkomsten kiezen al naar gelang uw omstandigheden en wensen. Bij alle overeenkomsten monitoren wij uw bedrijf één keer per 6 weken. Als blijkt dat er besmetting is opgetreden gaan we bestrijdingsmaatregelen treff en. Daarna verzorgen we een aantal follow-ups totdat de overlast is verdwenen of tot een minimum is gereduceerd. Ook geven we adviezen t.a.v. weringsmaatregelen om nieuwe plaagdieruitbraken tot een minimum te beperken.

Informeer ook naar onze milieu- en diervriendelijke bestrijdingsmethoden. Hierbij worden zonder rodenticiden (gif voor knaagdieren) en dus zonder door vergiftiging naar andere dieren ratten en muizen bestreden.