Wespennest bestrijding

Dierplaag Control Vriezenveen

Wespennest bestrijding

Vrijblijvend Kennis Maken met Dierplaag Control plaagdier beheersing

Ratten resistent tegen gif?

Wij hebben voor u de oplossing! Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze adviseurs hoe de EKO1000 werkt.

De gewone wesp en de duitse wesp

Dierplaag Control Vriezenveen is gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten in vriezenveen en omstreken.

 
Hebt u een wespennest en u woont in de regio Vriezenveen / Almelo dan kunnen wij u vrijblijvend een hele scherpe offerte maken.
 
Ook buiten deze gebieden hebben wij een uitgebreid netwerk om wespennesten te verwijderen tegen zeer scherpe prijzen!
In de nazomer ondervinden we de meeste hinder van de gewone wesp en de Duitse wesp. De angel heeft geen weerhaken en kan zodoende meerdere malen dienst doen, dit in tegenstelling tot de bijen. Wespen kunnen ter verdediging pijnlijk steken. Een steek is meestal ongevaarlijk tenzij een steek in een bloedvat plaatsvindt of als men overgevoelig is voor de giftige stof histamine en apitoxine.

Als wespen op een plaats zitten waar ze geen direct gevaar  opleveren moet men ze niet bestrijden omdat ze niet alleen hinderlijk zijn maar ook erg veel lastige insecten zoals bromvliegen en steekmuggen vangen voor hun larven.

En wespennest wordt maar slechts een seizoen bewoond.

Levert een wespennest wel direct gevaar op, dan zal de bestrijdingstechnicus van Dierplaag Control doorgaans binnen 24 uur een populatie behandelen met een poedervormig insecticide op basis van propoxur, en zal de wespenpopulatie binnen enkele uren uitgeroeid zijn.

Wespennest verwijderen

Dierplaag Control kan u adviseren en helpen de Wespen te bestrijden en een Wespennest te verwijderen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werkgebied Dierplaag Control

Het werkgebied van dierplaag control is voornamelijk Almelo, Aadorp, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Borne, Zenderen, Hertme, Bornerbroek, Ootmarsum, Tilligte, Lattrop-Breklenkamp, Agelo, Oud-Ootmarsum, Nutter, Wierden, Hoge Hexel, Tubbergen, Vasse, Hezingen, Mander, Manderveen, Albergen, Fleringen, Reutum, Haarle, Vriezenveen, Bruinehaar, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Geesteren, Langeveen, Vroomshoop, Den Ham, Beerzerveld, Daarlerveen, Daarle, Bergentheim, Mariënberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht maar u kunt natuurlijk ook voor andere woonplaatsen vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij halen uw Wespennest vakkundig weg!