Voorkom overlast wespen

Dierplaag Control Vriezenveen

Voorkom overlast wespen

Vrijblijvend Kennis Maken met Dierplaag Control plaagdier beheersing

Ratten resistent tegen gif?

Wij hebben voor u de oplossing! Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze adviseurs hoe de EKO1000 werkt.

Heeft u last van Wespen?

Dierplaag Control uit Vriezenveen kan u adviseren en helpen de Wespen te bestrijden of een Wespennest te verwijderen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werkgebied Dierplaag Control

Het werkgebied van dierplaag control is voornamelijk Almelo, Aadorp, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Borne, Zenderen, Hertme, Bornerbroek, Ootmarsum, Tilligte, Lattrop-Breklenkamp, Agelo, Oud-Ootmarsum, Nutter, Wierden, Hoge Hexel, Tubbergen, Vasse, Hezingen, Mander, Manderveen, Albergen, Fleringen, Reutum, Haarle, Vriezenveen, Bruinehaar, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Geesteren, Langeveen, Vroomshoop, Den Ham, Beerzerveld, Daarlerveen, Daarle, Bergentheim, Mariënberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht maar u kunt natuurlijk ook voor andere woonplaatsen vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tips om overlast van wespen te beperken

Middeltje tegen wespen

Zet een (of meerdere) open bakjes gevuld met koud water met daarin enkele hele kruidnagelen. Het geeft een lekkere lucht af die wespen in ieder geval vies vinden en daarom de tafel zullen mijden.

Last van Bijen

Het is niet nodig om bijen te bestrijden. Als u last heeft van bijen, kunt u het bijennest laten weghalen door ons zodat wij deze bij een imker kunnen onderbrengen.

Wespen beten

Bij apotheken en 'outdoor' sportzaken zijn pompjes te koop waarmee u het wespengif uit de gestoken plek kan zuigen. Voor mensen die allergisch zijn voor wespensteken, is het belangrijk als je ziek wordt na een steek (verward, duizelig, benauwd) direct de dokter bellen.

Wespenval / Wespenvanger:

Met een wespenval kun je lastige wespen eenvoudig en zonder wespenpoeder of gif bestrijden. krijg je te maken met een wespenplaag, dan is "bestrijding" een betere oplossing.

Neem een plastic frisdrank fles. Knip deze door de helft, waardoor je 2 delen over hebt: een onderkant en een bovenkant(met de flesopening). Haal de dop eraf en plaats de bovenkant omgekeerd in de onderkant. Tape eventueel beide helften aan elkaar voor stevigheid. Door een laagje van 2 cm cola of ander zoetigheid in de fles te gieten lok je de wespen. De wespen vliegen dan naar binnen maar kunnen er niet meer uit! De wespen zullen op de cola landen en daarin verdrinken. De wespenvangers zijn ook kant en klaar te koop.

Professionele wespenvanger

U heeft een restaurant met terras en wilt liever deze professionele wespenvanger? Neem geheel vrijblijvend contact met op met Dierplaag Control uit vriezenveen. Wij kunnen u voorzien van advies om de overlast van wespen zo minimaal mogelijk te houden. 
 
Bron: Oma weet raad.