ecologische ratten- en muizenbestrijding

Dierplaag Control Vriezenveen

ecologische ratten- en muizenbestrijding

Vrijblijvend Kennis Maken met Dierplaag Control plaagdier beheersing

Meerjarencontract ecologische ratten- en muizenbestrijding

Een slimme oplossing: eko 1000

Bestrijding van knaagdieren hoeft tegenwoordig niet meer plaats te vinden door het gebruik van rodenticiden. Denk aan de door vergiftiging die hierdoor plaats kan vinden naar andere dieren zoals huisdieren en (roof )vogels.

Er is een milieuvriendelijke ratten en muizenvanger die zonder gif ratten en muizen op een diervriendelijke manier vangt en vervolgens doodt en conserveert.

De eko 1000 van Dierplaag Control is een zeer effectief en bewezen systeem om zowel muizen als ratten te vangen. In 2012 zijn er door Dierplaag Control op 1 dag maar liefst 23 ratten gevangen met 1 eko-1000 systeem. Hoe groot de vangst is, hangt natuurlijk af van de populatie knaagdieren die aanwezig is op de locatie. De eko-1000 is absoluut in staat grote populaties op een hygiënische manier te reduceren, zonder overlast van rond liggende kadavers, stank en ontwikkelingsbronnen voor andere dierplagen.

Als u hygiënisch, diervriendelijk en milieubewust van uw knaagdierprobleem verlost wilt worden, is de eko 1000 de oplossing. Voor een servicecontract en meer informatie over de eko 1000 kunt u contact opnemen met medewerkers van Dierplaag Control.

Werking EKO 1000

Dierplaag Control Vriezenveen is officieel dealer van de EkO1000, eko 1000 en EKO 1000 systemen.