Dierplaag Control Vriezenveen
Vrijblijvend Kennis Maken met Dierplaag Control plaagdier beheersing

Ratten resistent tegen gif?

Wij hebben voor u de oplossing! Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze adviseurs hoe de EKO1000 werkt.

Meerjarencontract dierplaagbeheersing

Een slimme oplossing voor agrariërs

In de agrarische sector zijn er veel bedrijven die voorheen zelf de dierplaagbeheersing ter hand namen met wisselend succes. Immers preventie en beheersing van dierplagen is niet de corebusiness van een agrariër. Met de nieuwe wetgeving moet de agrariër ook nog eens een opleiding volgen om de dierplagen te mogen bestrijden.

Misschien is het daarom een goed idee eens verder te kijken naar een professional die de preventie en beheersing van dierplagen van binnen en buiten kent. De professional kan u adviseren over terugdringen van schade aan gebouwen, goederen en imagoverlies. Hierdoor verbetert uw bedrijfsvoering en kunt u kosten besparen door een eff ectief plaagdiermanagement. Dierplaag Control is een kleine, flexibele marktpartij die u graag ontzorgt en afspraken met u maakt in een serviceovereenkomst.

U kunt uit meerdere serviceovereenkomsten kiezen al naar gelang uw omstandigheden en wensen. Bij
alle overeenkomsten monitoren wij uw bedrijf één keer per 6 weken. Als blijkt dat er besmetting is opgetreden, gaan we bestrijdingsmaatregelen treffen. Daarna verzorgen we een aantal follow-ups totdat de overlast is verdwenen of tot een minimum is gereduceerd. Ook geven we adviezen t.a.v. weringsmaatregelen om nieuwe plaagdier uitbraken tot een minimum te beperken. Informeer ook naar onze milieu- en diervriendelijke bestrijdingsmethoden. Hierbij worden zonder rodenticiden (gif voor knaagdieren) en dus zonder doorvergiftiging naar andere dieren ratten en muizen bestreden.