Ongedierte preventie

Dierplaag Control Vriezenveen

Ongedierte preventie

Vrijblijvend Kennis Maken met Dierplaag Control plaagdier beheersing

Ratten resistent tegen gif?

Wij hebben voor u de oplossing! Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze adviseurs hoe de EKO1000 werkt.

Een bedrijf met respect voor mens en milieu

Ongedierte preventie is ons devies

Dierplaag Control is de betrouwbare partner voor het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Preventie is ons devies. Als u bezoek krijgt van plaagdieren zorgen wij voor een eefficiënte en effectieve bestrijding.

Dierplaag Control is een bedrijf met respect voor mens en milieu. Wering en bestrijding van plaagdieren is onze corebusiness. Bij overlast van plaagdieren proberen we de bestrijding zo diervriendelijk mogelijk uit te voeren met géén of minimaal gebruik van chemische middelen.

Dierplaag Control is een regionaal opererend bedrijf dat actief is als dierplaag werend bedrijf in met name de zorgsector, voedselindustrie en in de agrarische sector. Daarnaast onderscheiden wij ons als specialist in de aanpak van houtaantasters.

Dierplaag Control onderscheidt zich van andere ondernemingen door kleinschalig te opereren met korte lijnen en een menselijke maat. Daarnaast bieden wij onze vaste klanten een grote mate van bedrijfszekerheid door optimale monitoring van plaagdieren en een hoog serviceniveau.

Dierplaag Control heeft 5 medewerkers en is gevestigd in Vriezenveen (Overijssel).