Dierplaag Control, ongedierte preventie en bestrijding

Dierplaag Control Vriezenveen

Dierplaag Control, ongedierte preventie en bestrijding

Vrijblijvend Kennis Maken met Dierplaag Control plaagdier beheersing
U heeft last van plaagdieren?

Dierplaag Control helpt u bij ongedierte bestrijding

EVM Certificaat Adviseur HoutbeschermingDierplaag Control helpt u op verantwoorde wijze bij uw dierplaagprobleem. Wij brengen eerst de problemen in kaart en stellen een plan van aanpak op. Verder geven wij deskundige adviezen en treffen wij werings-maatregelen. Bepaalde bestrijding kunnen wij gelijk uitvoeren. Bij een service-overeenkomst zorgen wij voor duurzaam voorkomen en continuïteit, oftewel Integrated Pest Management ( I.P.M.)

Dierplaag Control is een vakbekwaam en ambitieus bedrijf dat EVM (Exameninstituut Volksgezondheid en Milieu), KAD (kennis en adviescentrum dierplagen) geschoold en en onder het toezicht van V.R.O.M. gediplomeerd is. Ook zijn we VCA gecertificeerd.
 
Met inachtneming van het milieu, de volksgezondheid en respect voor de natuur zoeken wij naar de meest effectieve wering preventie en bestrijding. Het spreekt voor zich dat de uitvoering van bovenvermelde zaken werk is voor specialisten.

Bestel uw ongediertebestrijdingsmiddelen hier.

Heeft u last van Bosmuizen, Bruine ratten, Huismuizen, Kakkerlakken, Papiervisje, Steekmuggen, Vleermuizen, Houtwormen, Boktor, Wespen of Mollen Bel gerust Henk Bos ongediertebestrijding uit Vriezenveen Twenterand tel 06 55372286 of 0546 563017
 
Wij verwijderen vakkundig uw wespennest in Vriezenveen en omstreken.
Bel nu: 06 55372286 of 0546 563017 altijd een gratis inspectie.
 


Ongedierte Bestrijding Dienst Nederland