Steekmuggen

Dierplaag Control Vriezenveen

Steekmuggen

Vrijblijvend Kennis Maken met Dierplaag Control plaagdier beheersing

Ratten resistent tegen gif?

Wij hebben voor u de oplossing! Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze adviseurs hoe de EKO1000 werkt.

Steekmug Algemeen

De steekmug is slank en minstens 0,6 cm lang, hij heeft relatief lange achterpoten. De achterrand en de aders van de vleugels zijn vaak behaard en het achterlijf van de steekmug is geringd. De antennen van het mannetje hebben vaak de vorm van een veer.

Ontwikkeling van de Steekmug

De muggen veranderen van vorm. De wijfjes leggen 100 of meer eitjes. Een volwassen dier leeft 1 tot 2 maanden. Het duurt ongeveer 1 Ė 2 weken voordat de eitjes een volwassen dier zijn geworden. Een eitje kan na 2 dagen al uitkomen.
 
Het larvestadium duurt enkele dagen tot enkele weken.

Leefwijze van de Steekmug

Steekmuggen vliegen vooral ís nachts. Ze worden tegen de schemering actief. Ze komen voornamelijk voor in waterrijke streken met stilstaand water. Vooral in de (na)zomer worden steekmuggen waargenomen. De wijfjes kunnen mensen steken. Dat kan huidirritatie veroorzaken.

Preventie en Bestrijding van de steekmug

Dierplaagcontrol kan u adviseren en helpen de Steekmug te bestrijden, Dit door middel van de  FERRX Insect Control. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werkgebied Dierplaagcontrol

Het werkgebied van dierplaag control is voornamelijk Almelo, Aadorp, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Borne, Zenderen, Hertme, Bornerbroek, Ootmarsum, Tilligte, Lattrop-Breklenkamp, Agelo, Oud-Ootmarsum, Nutter, Wierden, Hoge Hexel, Tubbergen, Vasse, Hezingen, Mander, Manderveen, Albergen, Fleringen, Reutum, Haarle, Vriezenveen, Bruinehaar, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Geesteren, Langeveen, Vroomshoop, Den Ham, Beerzerveld, Daarlerveen, Daarle, Bergentheim, MariŽnberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht maar u kunt natuurlijk ook voor andere woonplaatsen vrijblijvend contact met ons opnemen.