Rode bosmier

Dierplaag Control Vriezenveen

Rode bosmier

Rode bosmier Algemeen

De kop en de thorax zijn rood tot roodbruin van kleur en zwart gevlekt. Het achterlijf is zwartbruin met rood. De grootte van de werksters kan variŽren van 4 tot 9 mm.

Ontwikkeling Rode bosmier

En kolonie bestaat uit meerdere nesten met meerdere koninginnen. Hoe hoger de temperatuur, hoe meer activiteit binnen en buiten de nesten.

Leefwijze Rode bosmier

De rode bosmieren komen in het algemeen voor in naald- en loofbossen. Zij maken koepelnesten van takjes en naalden. Ze voeden zich met andere, vaak schadelijke insecten.

Preventie en Bestrijding van de Rode bosmier

Dierplaagcontrol kan u adviseren en helpen de Rode bosmier te bestrijden. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werkgebied Dierplaagcontrol

Het werkgebied van dierplaag control is voornamelijk Almelo, Aadorp, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Borne, Zenderen, Hertme, Bornerbroek, Ootmarsum, Tilligte, Lattrop-Breklenkamp, Agelo, Oud-Ootmarsum, Nutter, Wierden, Hoge Hexel, Tubbergen, Vasse, Hezingen, Mander, Manderveen, Albergen, Fleringen, Reutum, Haarle, Vriezenveen, Bruinehaar, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Geesteren, Langeveen, Vroomshoop, Den Ham, Beerzerveld, Daarlerveen, Daarle, Bergentheim, MariŽnberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht maar u kunt natuurlijk ook voor andere woonplaatsen vrijblijvend contact met ons opnemen.