Huisspitsmuis

Dierplaag Control Vriezenveen

Huisspitsmuis

Vrijblijvend Kennis Maken met Dierplaag Control plaagdier beheersing

Huisspitsmuis Algemeen

(Crocidura russula Hermann)
De huisspitsmuis is een insecteneter, het zijn kleine schuwe voornamelijk nachtdieren. Ze hebben een beweeglijke spitse snuit en kleine ogen die verborgen liggen in de vacht.

Huisspitsmuizen leefwijze

Spitsmuizen moeten voortdurend eten omdat ze een snelle stofwisseling en snelle spijsvertering hebben. Een gevangen spitmuis is dan ook binnen 3 uur dood. Ze brengen een zacht piepend of fluitend geluid voort.
 
De schade die huisspitsmuizen binnen kunnen veroorzaken zijn meestal de hinder door stank (ze scheiden een muskusachtige geur af) en vervuiling door urine en uitwerpselen. De bestrijding hiervan is zaak voor een bestrijdingstechnicus.

Spitsmuizen mogen niet met bestrijdingsmiddelen tegen knaagdieren (rodenticiden) worden bestreden.

Preventie en Bestrijding van de Huisspitsmuis

Dierplaagcontrol kan u adviseren en helpen de Huisspitsmuis te bestrijden. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Eko 1000

De EKO 1000 kan overal worden ingezet zowel voor monitoring als bestrijding van muizen en ratten, klik hier voor meer informatie of neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werkgebied Dierplaagcontrol

Het werkgebied van dierplaag control is voornamelijk Almelo, Aadorp, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Borne, Zenderen, Hertme, Bornerbroek, Ootmarsum, Tilligte, Lattrop-Breklenkamp, Agelo, Oud-Ootmarsum, Nutter, Wierden, Hoge Hexel, Tubbergen, Vasse, Hezingen, Mander, Manderveen, Albergen, Fleringen, Reutum, Haarle, Vriezenveen, Bruinehaar, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Geesteren, Langeveen, Vroomshoop, Den Ham, Beerzerveld, Daarlerveen, Daarle, Bergentheim, MariŽnberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht maar u kunt natuurlijk ook voor andere woonplaatsen vrijblijvend contact met ons opnemen.