Grauwe Vleesvlieg

Dierplaag Control Vriezenveen

Grauwe Vleesvlieg

Grauwe vleesvlieg algemeen

De grauwe vleesvlieg is forser dan de kamervlieg. Ze hebben rode ogen, afwisselend donker en lichtgestreept borststuk en een geblokt achterlijf.

Ontwikkeling Grauwe vleesvlieg

De vrouwtjes leggen honderden eieren op allerlei rottende, dierlijke producten. Het vrouwtje is levensbarend. Ze legt de uitgekomen larven direct op het aas. Zij kan ook larven op vers vlees afzetten. De larven kunnen zich na een week al gaan verpoppen. Het duurt 3 weken voordat een ei een volwassen dier is. De vrouwtjes kunnen de geur van rottend vlees op grote afstand waarnemen.

Leefwijze Grauwe vleesvlieg

De grauwe vleesvlieg komt overal voor in de natuur. Ze wordt wel bij gebouwen aangetroffen, maar komt zelden binnen. De grauwe vleesvliegen komen van april tot oktober voor.

Preventie en Bestrijding van de Grauwe vleesvlieg

Dierplaagcontrol kan u adviseren en helpen de Grauwe vleesvlieg te bestrijden. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werkgebied Dierplaagconrol

Het werkgebied van dierplaag control is voornamelijk Almelo, Aadorp, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Borne, Zenderen, Hertme, Bornerbroek, Ootmarsum, Tilligte, Lattrop-Breklenkamp, Agelo, Oud-Ootmarsum, Nutter, Wierden, Hoge Hexel, Tubbergen, Vasse, Hezingen, Mander, Manderveen, Albergen, Fleringen, Reutum, Haarle, Vriezenveen, Bruinehaar, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Geesteren, Langeveen, Vroomshoop, Den Ham, Beerzerveld, Daarlerveen, Daarle, Bergentheim, MariŽnberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht maar u kunt natuurlijk ook voor andere woonplaatsen vrijblijvend contact met ons opnemen.